Zhodnocení a celkové výsledky veleúspěšné softbalové sezony ZŠ Šitbořice

Celý ročník 2015 lze označit jedině jako za velmi povedený! V rámci MLŽ jsme se dopracovali z loňského děleného 3. místa s Otrokovicemi až na letošní druhou příčku! V prvním roce MLK který hrajeme se dostáváme na dělené první místo v rámci skupiny "B" a na podzim nás pravděpodobně čeká velké finále i s dalšími kluby této soutěže. V rámci JMŠSL zatím nemáme konkurenci a celý ročník jsme ovládli! Od nového roku jsme zavedli tréninky 2x v týdnu a i když je to velmi náročné, je zcela evidentní, že to nese své ovoce. Celkový počet Šitbořických strak vzrostl na nějakých 23. Takovýto počet se bude muset v příštím roce rozdělit do více tréninkových skupin a pomoc očekávám hlavně ze strany bývalých žáků naší školy, kteří mě letos již mnohokrát pomohli. Za to jim patří dík!

Drtivá většina hráčů si zahrála na klubové úrovni ať už v lize žáků, kadetů nebo v obou. Nasbírané zkušenosti jsou znát a v příštím roce již rozhodně nebudeme vnímáni jako outsideři!

Je potřeba poděkovat zejména místopředsedovi SK Sever Brno (panu Doleželovi), že nám dal možnost zahrát si i na vyšší úrovni, že s námi jezdil po turnajích, dělal rozhočího, kouče a řidiče. Od příští sezony hlavně díky práci p. Doležela budeme mít možnost využívat i my (Straky) zbrusu nové softbalové hřiště v Brně, kde bude Sever Brno konečně doma!

Tak ať se nám všem tak skvěle daří i v příští sezoně! SOFTU ZDAR!!!

Celkové výsledky všech soutěží Šitbořických Strak v přehledu

Tomáš Mottl