Výlet dětí 2. a 3. třídy - Milotice

Výlet dětí 2. a 3. třídy – zámek Milotice

 

Ve středu 16. 5. 2018 jsme vyrazili na třídní výlet do Milotic. Zde jsme se jako mávnutím kouzelného proutku stali princeznami a princi. V nádherných šatech jsme absolvovali pohádkovou prohlídku zámku, kde jsme se setkali s paní hraběnkou, která nás zámkem provedla a společně s dívkami si také zatančila. Chlapci si vyzkoušeli s panem baronem souboj v šermu.

Po kouzelné prohlídce zámku jsme navštívili zámeckou konírnu. Zde si děti mohly vyzkoušet interaktivní pexeso, mletí mouky, skládání kostek, poznávání dřevin, povolání apod. Největší lákadlo však pro děti představovala dračí sluje, ze které si každý odvážlivec odnesl část ukrytého pokladu.

I přes ranní zamračené počasí se nám výlet velice vydařil. Všechny děti si s úsměvem na tvářích vyzkoušely, jaké by bylo stát se princem či princeznou. Vyzkoušely si spoustu zajímavých aktivit a třídní výlet si naplno užily, což nás velice těší.

 

Vážení rodiče, součástí prohlídky zámku bylo také profesionální fotografování. Pokud byste měli zájem, můžete získat fotografie vašich dětí. Cena sady činí 120 Kč. Ukázka ZDE.

 

Fotogalerie

 

Monika Ondroušková