Vítězství na Běhu nikolčickými stráněmi!

Běh nikolčickými stráněmi

Pátek, 12. 10. 2012

 

Běh nikolčickými stráněmi je tradiční běžecký závod s kopcovitým profilem, který ZŠ v Nikolčicích letos pořádala již po 28. Je to závod družstev, kdy se žáci od 1. do 9. třídy utkávají v běhu terénem a vždy nejlepší závodník v dané kategorii přispívá svým umístěním do celkového pořadí škol. Opět šlo o velké drama až do konce. Spoustu kvalitních závodníků předvedly Nikolčice a naše škola nezůstala pozadu.

 

V kategorii 1. tříd zvítězil Filip Vaculín a druzí byli Dominik Šabata a Julie Jurišicová. Verča Danielová byla třetí!V kat. 2. a 3. tříd byla na 4. místě Sára Němečková, 7. Martin Klein a 8. Vojtěch Zouhar. V další kategorii zvítězila Lenka Holacká a Katka Vokálová byla 7. Janík Kurdiovský byl mezi kluky 3. Ani Filip Dvořák se při své premiéře neztratil. Na druhém stupni byli v kat. 6. + 7. tříd 4. Ivana Hofferíková, 5. Pavla Kleinová a 6. Markéta Rozkydalová. V kategorii hochů zazářil Lukáš Tihlařík – 3. místo, Jirka Daniel byl 6. a Lukáš Pokorný 8. V kategorii nejstarších žáků tradičně s náskokem vyhrála Anežka Kaňová a třetí byla Marie Zelinková. František Tihlařík doběhl na výborném třetím místě, Zbyněk Nečas byl 4., Pavel Halas 7. a Pavel Tesař 8.

 

V součtu všech nejlepších žáků naše škola potřetí za sebou zvítězila v Běhu nikolčickými stráněmi a odvezla si pohár pro vítěze.

 

Všem závodníkům díky za perfektní výkony!

 

Fotogalerie

 

Tomáš Mottl