Veleúspěšná nikolčická laťka 2018

Nikolčická laťka

Úterý, 30.1. 2018, Nikolčice

Tradiční závody ve skoku vysokém se uskutečnily tentokrát poněkud netradičně na sklonku měsíce ledna. Na sportovní klání jsme přijeli s 15 dětmi od 4. do 9. třídy.

Někteří žáci si vylepšili svá osobní maxima, jiní zůstali na svých „osobácích“ a některým se zase až tolik nevedlo. Není jednoduché trénovat zcela v jiných podmínkách než jaké potom panují na závodech. Někteří se s tím vypořádali lépe, jiní hůře.

Začneme od těch nejmladších. V kategorii 1. stupeň dívky jsme měli tři želízka. Nakonec se nejvíce dařilo Emě Vozdecké která za svůj výkon brala stříbro.

V kategorii chlapců se dařilo Patriku Hochmanovi, který si zlepšil osobní maximum a po právu skončil také na druhém místě.

V další skupině 6. a 7. dívky se našim děvčatům příliš nedařilo, ale rozhodně se neztratila.

To klukům se dařilo lépe, když byl Martin Střelec opět na druhém místě.

Následovala kategorie 8. a 9. třída dívky kterou naše děvčata zcela opanovala, když obsadila kompletní stupně vítězů. Za vítěznou Zdeňkou Přibylovou skončila druhá Jitka Kurdiovská. Na bronzové příčce se potom vyhřívala Lída Halasová!

V kategorii kluků se nám také dařilo. Jonáš Rozsíval předvedl svůj nový osobní rekord 145 cm a skončil zaslouženě na krásném, jak jinak, druhém místě!

Celkově si odvážíme 7 umístění na stupních vítězů což je z celkových 15 našich zúčastněných žáků skvělá úspěšnost.

Děkujeme organizátorům za pěknou sportovní akci a za rok nashledanou!

Naše sestava: Jonáš Rozsíval, Martin Klein, Saša Lengál, Michal Kábela, Zdeňka Přibylová, Jitka Kurdiovská, Lída Halasová, Martin Střelec, Radim Pokorný, Daniela Stejskalová, Simona Tihlaříková, Patrik Hochman, Soňa Přibylová, Ema Vozdecká a Natálka Zouharová.

Fotogalerie

 

Tomáš Mottl