V softballové lize opět třetí!

Softballová liga ZŠ

Halový turnaj – 1. kolo

Čtvrtek, 7.3. 2013, Lednice

V takřka nejsilnějším složení jsme absolvovali první kolo softballové halové ligy ZŠ. S pozměněnými pravidly, což nám vyhovovalo, jsme se postupně utkali se ZŠ Kupkova Břeclav, Lednicí a Slováckou Břeclav.

V prvním zápase s Kupkovou se hrálo dlouho bez bodu. Soupeř se potom ve 3. směně dostal do vedení. V páté směně se nám však podařilo dát tři body a v dohrávce Břeclav žádný bod již nedala. Perfektním výkonem jsme tedy porazili první tým z Břeclavi 3:1.

V druhém zápase s domácí Lednicí jsme si věřili. Soupeř opět vedl 1:0, poté se nám podařilo vyrovnat, ale bohužel v dohrávce dál soupeř rozhodující bod po našich fatálních chybách v poli, které neděláme ani na tréninku. 1:2.

S tradičním favoritem Slovácká Břeclav jsme brzy prohrávali 0:3. Tento zápas jsme hráli celkem slušně. Jako jedinému týmu se nám podařilo jim dát nějaký bod. A to dokonce 2. Prohráli jsme 2:7, ale se ctí.

Když pominu chyby v zápase s Lednicí, opět jsme dnes dokázali, že už tu dávno nejsme do počtu. Navíc jsme postoupili do play-off halové softballové ligy, které by mělo proběhnout někdy v březnu. A potom už hurá na venkovní soft!

Musím dnes vyzdvihnout výkon jednotlivce – Jenda Kurdiovský z páté třídy hrál prostě famózně – tvrdě pálil, běhal jako raketa a v poli se také orientoval náramně. Jen tak dál!

Straky: Štěpán Rozsíval, František Tihlařík, Vítek Klein, Jakub Klein, Tomáš Sedláček, Pavel Tesař, Pavel Halas, Lenka Stejskalová, Jan Kurdiovský.

Díky všem!

Fotogalerie

Tomáš Mottl