V lize žáků opět třetí!

O uplynulém víkendu se v softballových soutěžích nejvíce dařilo žákům. Ti museli absolvovat 5 náročných utkání z nichž každé trvalo nejméně 80 minut! V souboji o třetí místo v lize žáků změřili v Havlíčkově Brodě síly s týmem Joudrs Praha. Utkání bylo tak vyrovnané, že se muselo dvakrát prodlužovat. Nakonec trvalo rovné 2 hodiny. Naši hráči to ve velké zimě ubojovali a získali podruhé v lize žáků bronz když Joudrs porazili 11:10.

Turnaje se zúčastnili také Dan Mottl, Sam Němeček a Patrik Rusňák.

Výsledky

Fotogalerie

To žákyně s Emou Vozdeckou, Danielou Shymon, Míšou Nečasovou a doplněné žákem Šimonem Danielem bojovali pro změnu v Brně na druhém kole lize žákyň. Oproti minulému turnaji hrály dva vyrovnané zápasy – a to s Arrows Ostrava a Cats Brno. Skončily sice poslední, ale měly také velmi oslabenou sestavu a jak jsem již dříve avizoval, v této soutěži jde hlavně o nabírání zkušeností do dalších let.

Výsledky

Juniorky v sestavě tentokrát bez nemocné Míši Lengálové v Praze vybojovali na druhém turnaji v 2. lize juniorek 3. místo.

Výsledky

Ve středu 8.5. budou v akci naši čtvrťáci na 2. turnaji Coachballové ligy, kde minule zvítězili. Zúčastní se všichni: Dan Mottl, Sam Němeček, Dominik Bajcsi, Jáchym Franěk. Lukáš Lejska, Šimon Daniel a Patrik Rusňák.

O víkendu potom s účastí Emy Vozdecké čeká kadetky 2. kolo ligy kadetek v Blansku.