Straky vyhrály turnaj v Ostravě v rámci SK Sever Brno!

Straky zahrály famózní softbal v rámci MLK za Sever Brno

4. kolo MLK, neděle 14.6., Ostrava

Podruhé v rámci Moravskoslezské ligy kadetů jsme se již na závěrečný turnaj sezony vydali do daleké Ostravy. A tentokráte jsme odjeli s plným bodovým ziskem!

Teploty se šplhaly ke třicítce, mraky v nedohlednu. Naši hráči se však naprosto koncentrovali hned od první směny a nepolevili až do konce náročného turnaje.

V prvním zápase s Otrokovicemi, naším tradičním prvním soupeřem, jsme po první směně vedli 3:0. Pak soupeř otočil na 4:3 po skvělých odpalech mezi naše hráče, ale my se nevzdali, v dohrávce vyrovnali a v poslední směně zasadili rozhodující úder. Zvítězili jsme v největším dramatu 5:4!

V druhém utkání po zápasové pauze s vedoucím týmem naší soutěže z Českého Těšína jsme si již před zápasem věřili na první výhru s tímto soupeřem. Také hned první směna toho byla důkazem. Naši hráči se dnes opravdu konečně rozpálili a zúročili všechny tréninkové hodiny a po první směně nasázeli Těšínu 6 bodů, přičemž jsme nebyli ani jednou aut. Po snížení soupeře až na jeden bod, byla nakonec rozhodující směna č. 6., kdy jsme dali 4 body a soupeř žádný. Konečný výsledek 12:5 v náš prospěch je neuvěřitelně kvalitní a cenný!

V posledním, následně hraném, zápase s domácí Ostravou jsme i přes obrovskou únavu způsobenou obrovským vedrem a protažením předchozích zápasů alespoň o 15 minut neponechali nic náhodě a konečnou odměnou nám byla výhra 15:2!

Na posledním turnaji jsme se tedy konečně dočkali celkového vítězství, které jsme si dnes po právu zasloužili. Skvělé odpaly, skvělá obrana, výkon takřka bez chyb! Klobouk dolů před našimi hráči, kteří dnes hráli nejlepší softbal, co jsem od nich kdy viděl!

Díky všem zúčastněným za fantastické sportovní zážitky!

Fotogalerie

Výsledky turnaje

Celková tabulka soutěže

Tomáš Mottl