Spousta úspěchů na Běhu nikolčickými stráněmi

Běh nikolčickými stráněmi 2019

Pátek, 11.10. 2019

Tradiční závody v běhu oslavily již 35. ročník svého konání. Také na tomto ročníku nemohla chybět šitbořická výprava závodníků. Na závody jsme vyslali celkem 21 dětí v kategoriích od 1. do 9. třídy.

Naší dominantou byl tradičně první stupeň. Zde jsme slavili nejvíce úspěchů. Zvítězili Jindra Cagášek, Aneta Nevídalová a Hynek Halas. Druhá byla Lucka Hanáková a třetí místa vybojovali Sára Kutějová a Jirka Chovanec!

Na druhém stupni bylo o něco méně pódiových umístění a  to zejména proto, že zde závodilo několik dětí, které běhají tzv. závodně. Přesto jsme slavili jedno  cenné vítězství prostřednictvím Natky Zouharové. Druhé místo slavila Adriana Jégrová a konečně třetí byla Soňa Přibylová. Těsně pod stupni vítězů ještě skončili Vojta Kačur z 1. stupně a Michal Hájek a Klára Tihlaříková ze stupně druhého.

Děkujeme i dalším žákům kterým se dařilo sice o něco méně, ale svoji školu stejně reprezentovali jak nejlépe v danou chvíli mohli a uměli: Lea Fraňková, Laura Lengálová, Nela Tihlaříková, Patrik Rusňák, Standa Beneš, Bořek Franěk, Anita Slivoňová a Dominik Šabat.

Celkově jako škola v součtu nejlepších umístění našich žáků končíme na krásném druhém místě!

Myslím, že je fantastickým úspěchem, když 10 z našich žáků z celkových 21 získalo některou z medailí.

Děkujeme pořadatelům z Nikolčic za uspořádání pěkného závodu v příjemném prostředí.

Fotogalerie

Tomáš Mottl