Šitbořické straky vítězné také v 2. kole Jihomoravské školní softbalové ligy

Jihomoravská školní softbalová liga

2. kolo, úterý 16.6. 2015, Šitbořice

Druhé a závěrečné kolo Jihomoravské školní softbalové ligy jsme pořádali opět u nás na hřišti. Znovu jsme se utkali s Klobouky a Šlapanicemi.

V prvním zápase se  Klobouky jsme v obou odehraných směnách dali po maximu 6 bodů, sami jsme byli pouze 3x aut a jasně zvítězili 12:0. V tomto zápase se nám podařilo zahrát dokonce trojitý aut.

V druhém zápase se Šlapanicemi, kteří s námi hrají v rámci SK Sever Brno i Moravskou ligu žáků byl po první směně celkem vyrovnaný stav 6:3 pro nás. Po nepovedené druhé směně se již projevila naše větší sehranost z mnoha soutěžních zápasů a nakonec jsme zvítězili přesvědčivě 12:5.

Zvítězili jsme tedy i na druhém turnaji této soutěže. Zajímavostí byl takřka dvouhodinový zápas Klobouk se Šlapanicemi, který se musel dokonce dvakrát prodlužovat, abychom poznali vítěze. Tím byly nakonec Šlapanice, které zvítězily 16:15.

Pořadí tedy zůstalo nezměněno, ale zápasy byly mnohem vyrovnanější. Těšíme se na další ročník této školní soutěže a doufáme, že se třeba objeví nějaký další tým.

Díky moc za pomoc panu rozhodčímu M. Doleželovi z SK Sever Brno i dalším pomocníkům z řad bývalých žáků naší školy. A v neposlední řadě také trenérům a žákům zúčastněných týmů.

Fotogalerie

Tomáš Mottl