Orion florbal cup - starší žáci nepostoupili

Orion florbal cup – okresní kolo

Hoši IV. kategorie (8. + 9. třídy)

Velké Pavlovice, 9. 12. 2010

Po tomto turnaji snad ani nemá smysl v tomto článku nějak vypisovat výsledky. Na turnaji bylo 7 týmů. Hrálo se na 2 skupiny. Protože nám v tento den odjeli deváťáci na exkurzi do Prahy, nezbylo nám nic jiného než vzít i některé dívky, které chodí do florbalu. Druhou možností by bylo se turnaje vůbec nezúčastnit, ale žáci si chtěli zahrát, tak jsme dorazili.

Ovšem hned na úvodní poradě učitelů většina rozhodla, že se naše výsledky nebudou započítávat do turnaje, protože se přeci jedná o turnaj hochů. Docela by mne osobně zajímalo jestli všechny týmy splnili propozice a měli v týmu ročníky 1995 – 1997 a pouze žáky 8. a 9. tříd. Vím na sto procent, že tomu tak nebylo. Ale pokud mají někteří učitelé problém s tím, že proti sobě hrají kluci a holky, tak se nedá nic dělat.

Zadostiučiněním bylo, že jsme hned v prvním zápase porazili domácí Velké Pavlovice a i když jsme další zápasy s Moravským Žižkovem a Nikolčicemi prohráli, náš tým bojoval a předváděl pěknou kombinační hru. Nezbývá než příští týden vyhrát turnaj starších dívek a tak bychom měli alespoň oba týmy dívek v krajském kole.

Zúčastněným hráčům díky za podanou bojovnost a snahu!

Fotogalerie

Tomáš Mottl