Orion florbal cup - mladší žákyně do krajského finále!

Orion florbal cup 2011/2012

- mladší žákyně -

Čtvrtek, 8. 12. 2011 – Šitbořice – okresní kolo

Do celostátního turnaje Orion florbal cup se dnešním dnem zapojila i naše děvčata ze 7. a 6. tříd! V této kategorii není v našem okrese příliš velká konkurence, tak se naše holky o postup na krajské kolo utkaly vlastně jen s družstvem z Kobylí.

Turnaj jsme doplnili družstvem mladých nadějí z 1. stupně a naše pozvání také přijal tým z Pozořic, kteří jsou zároveň vítězi okresního kola Brno-venkov.

V rozhodujícím zápase naše děvčata poznamenaná mnohými zdravotními problémy porazila celkem v klidu Kobylí 9:1. Naši mladší žáci a žákyně zahráli famózní zápas s Pozořicemi, když v podstatě celý zápas prohrávali o jeden nebo dva góly. V poslední minutě jsme však za stavu 6:7 sáhli ke hře bez brankáře a urputnou bojovností se nám podařilo vyrovnat na konečných 7:7 asi 14 sekund před koncem. Tenhle zápas to byl opravdový zážitek!

Pozořice nakonec celý turnaj vyhrály, když porazily naše unavená děvčata s daleko užším kádrem 7:6. To však nebylo důležité. Naše holky porazily Kobylí a po roce si opět zahrají na krajském kole!

Díky všem za předvedené nasazení a Jarku Hálovi za organizaci!

 

 

Tomáš Mottl