Okresní finále ve florbale - 1.st.

Okresní finále ve florbale

kat. žákyně, úterý 8.12. 2015, Mikulov

Okresní finále ve florbale 1. stupně v kategorii dívky se tentokráte nekonalo u nás v Šitbořicích jako loni, ale v Mikulově.

V prvním zápase našeho družstva složeného převážně z nadějí ze třetí třídy jsme se utkali s týmem z Březí. Naše děvčata protivníka celou dobu válcovala, jen se jim nedařilo proměňovat tu spoustu šancí. Nakonec se nám ale zadařilo vstřelit rozhodující branky a zvítězili jsme 3:1.

S domácími favoritkami složenými zejména z 5. tříd jsme šanci neměli. Pokud budou naše dívky za dva roky hrát tak jako ony, dotáhneme to určitě daleko, protože dnes nás porazilo družstvo, které bylo loni celkově druhé v republice!

V posledním zápase, vlastně v souboji o druhé místo, jsme jasně deklasovali hráčky Moravského Žižkova 12:0. Naše děvčata se rozehrála a hrála fantastický florbal.

Obsadili jsme tedy celkové druhé místo v okrese Břeclav a hlavně s nejmladším družstvem na turnaji. Do budoucna tedy máme na čem stavět!

Děkuji všem za předvedený výkon!

Zúčastněná děvčata: Veronika Danielová, Klára Tihlaříková, Michaela Nečasová, Kateřina Fraňková, Kateřina Schnirchová, Soňa Přibylová a Natálie Zouharová.

Fotogalerie

Tomáš Mottl