OFC - starší žákyně páté v kraji

Orion florbal cup

Starší žákyně, 21.1.2013, Slavkov u Brna

 

Tři roky po sobě se zkrátka krajské finále vyhrát nedá!

S úplně novým týmem, výrazně omlazeným a pouze s jednou hráčkou z minulých dvou úspěšných let, jsme se vydali na pondělním náledí do Slavkova u Brna na krajské finále Orion florbal cupu v kategorii starších dívek.

V prvním zápase jsme se velmi pomalu rozehrávali a soupeř z Blanska nás za to, jak jsme později poznali, dost zásadně vytrestal. Nečekaně jsme prohráli 0:2.

V dalším zápase se naše dívky rozehrály a přehrály nevýrazný domácí Slavkov 3:0.

V nejdůležitějším zápase s Velkou nad Veličkou jsme hráli náš nejlepší florbal, vedli zaslouženě 2:1. Hra se přelévala ze strany na stranu. Soupeř se štěstím srovnal a v závěru měl více štěstí a vyhrál 3:2. Byli jsme tedy odsouzeni hrát pouze o 5. až 6. místo.

Tento souboj byl z časových důvodů pouze formou nájezdů a ty jsme zvládli a skončili nakonec 5. v kraji. Výsledek je po minulých letech mírným neúspěchem, avšak několik dívek si příští rok (vzhledem k nízkému věku) bude moci chuť spravit.

Všem holkám děkuji za výkon, neměly se za co stydět. Dnes jsme zkrátka potřebné sportovní štěstí neměli a tak se musíme spokojit s konečným 5. místem.

Náš tým: Nikola Danielová, Ivana Hofferíková, Kateřina Stejskalová, Lenka Stejskalová, Pavla Holacká, Michala Svobodová, Marie Běloušková.

Fotogalerie

Tomáš Mottl