Mládežnický florbal - okres chlapci

Mládežnický florbal – chlapci

Okresní kolo, 14. 11. 2013 – Mikulov

 

Druhý ročník 1. florbalového turnaje pro žáky a žákyně 1. stupně se pomalu rozbíhá. V Mikulově se včera odehrála bitva o jediné postupové místo z celého okresu Břeclav. Není pochyb o tom, že hlavními favority na postup bývají vždy týmy z velkých měst Břeclavi a Mikulova. Potrápit ale tyhle favority, bylo cílem všech ostatních účastníků.

Postupně jsme se utkali s Kupkovou Břeclav, Mikulovem Hraničářů, Lanžhotem, Nikolčicemi, Březím a Velkými Pavlovicemi. Z těchto klání se nám podařilo vyhrát pouze jedno utkání s Lanžhotem 5:4 a také jsme remizovali v derby s Nikolčicemi 5:5. Ostatní zápasy byly víceméně jasné. Soupeři nás přehráli větší florbalovou kvalitou, vyššími fyzickými schopnostmi, širším kádrem a v neposlední řadě také vyšším průměrným věkem hráčů.

Z našeho týmu chodí pouze tři hráči stabilně do florbalového kroužku. Na úspěch se tedy nedalo příliš vsázet. Proto je to šance pro vás ostatní, kteří ještě florbal nehrajete, abyste začali! Úspěchů může dosáhnou i malá škola, ale potřebuje více žáků, kteří budou chodit do florbalového kroužku. Ten probíhá každý čtvrtek od 15:15 v sokolovně!

 

Všem zúčastněným děkuji za snahu o co nejlepší výkon, která na nich byla zřejmá.

Fotogalerie

Tomáš Mottl