LSVK Kohútka 2019

Lyžařský a snowboardový výcvikový kurz

 

V termínu 20.-25. 1. 2019 se celkem 44 žáků a 7 učitelů ZŠ Šitbořice zúčastnilo lyžařského a snowboardového kurzu ve skiareálu Kohútka. Ubytování a stravu nám poskytla Horská chata Javorka. Na kurzu jsme byli rozděleni na lyžaře, kterých bylo celkem 29 a snowboarďáky, kterých bylo nakonec 15. Pokročilé lyžaře zdokonalovala v lyžařských schopnostech paní učitelka Novotňáková. O méně pokročilé a lyžaře začátečníky se staraly paní učitelka Rýznarová a paní ředitelka Ondroušková. Snowboarďáky si vzali pod svá ochranná křídla paní učitelka Staňková a pan učitel Mottl. Během celého týdne byly velkými pomocnicemi školní asistentky Zelinková a Vacenovská. O zdraví nejvíce pečovala paní ředitelka Ondroušková, která měla práce více než dost, za její obětavost všichni moc děkujeme.

Počasí nám většinu týdne přálo, svítilo sluníčko a sněhu bylo více než dost. Většinu dní jsme strávili na svahu. Ve středu odpoledne jsme pro děti uspořádali hru “Hledání pokladu”, během které jsme vycházkou navštívili nedaleký horský hotel Portáš.

Věříme tomu, že kurz se žákům líbil, zdokonalili se v lyžařských nebo snowboardových schopnostech a odvezli si domů spoustu pěkných zážitků.

 

Fotogalerie

 

Mgr. Lucie Staňková