Florbalistky z 1. stupně třetí v kraji!

Krajské finále florbalového poháru Čeps – dívky 1. stupeň

Brno, 12.1. 2018

Velmi dobrý tým našich děvčat se od loňského méně úspěšného tažení v krajském kole poháru Čeps takřka nezměnil a v Brně v hale TJ Tatran Bohunice tak mohl ukázat větší sehranost a florbalovou vyzrálost než v loni.

Ve čtyřčlenné skupině jsme narazili nejprve na ZŠ Moravany. Naše děvčata sehraná z klubu FBC Aligators s tímto soupeřem neměla větší problém a jasně zvítězila 6:0.

V druhém utkání, mnohem ostřejším, naše děvčata v průběhu druhého poločasu ztratila kontakt a prohrála dosti krutě 1:6 s týmem ZŠ Žarošice. Za soupeře jasně dominovala zkušená hráčka která obstarala většinu gólů. Tento tým později vyhrál celé krajské kolo!

V důležitém posledním utkání skupiny jsme změřili síly se ZŠ Purkyňova Vyškov. Naše děvčata jasně dominovala, ale výsledek byl dlouho napínavě vyrovnaný. Enormní počet střel na soupeřovu branku nakonec stačil na 4 góly. Soupeřky daly pouze dvě a tak se radujeme z druhého místa ve skupině. Výsledek 4:2.

V semifinále narážíme na tým ZŠ Horní Brno kteří opanovali svoji skupinu. Nad protivníky dlouho vedeme, hrajeme obětavě. Ve druhém poločase však docházejí síly, Brno začíná dominovat a projevují se větší zkušenosti našich soupeřek. Ty nakonec vítězí 6:2 a jdou do finále.

V souboji o třetí místo máme jasně navrch nad ZŠ z Boskovic a vítězíme 5:0.

Po delší době tak slavíme opět velký úspěch ve florbalu, když na krajském kole obsazujeme třetí místo!

Náš tým: Ema Vozdecká, Soňa Přibylová, Míša Nečasová, Natálka Zouharová, Denisa Konečná, Nikol Zoubková a Liliana Jarnotová.

Výsledky

Fotogalerie

 

Tomáš Mottl