Deváťačky mistryněmi Československa!!!

Orion florbal cup 2011/2012

- starší žákyně -

Středa - Čtvrtek, 13. 6. – 14. 6. 2012 – Trnava – Česko-Slovensko

Naše žákyně jako vítězky celostátního florbalového turnaje základních škol a gymnázií měly tu čest, že reprezentovaly celou naši republiku na mezinárodním florbalovém turnaji v Trnavě na Slovensku. Tady se utkaly v jediném unikátním zápase s vítězkami Orion florbal cupu na Slovensku. Těmi byly žákyně ZŠ a MŠ Pruské poblíž města Trenčín.

Je to až skoro snová záležitost, ale hráčkám devátého ročníku se dnes podařilo porazit nejlepší tým ze Slovenska vysoko 6:2 a staly se v podstatě mistryněmi Československa ve florbale!!!

Sice jsme brzy prohrávali, ale pak jsme začali produkovat nádherný kombinační florbal. Soupeřky často nevěděly kam dřív skočit a výsledkem byly krásné góly po skvělých florbalových akcích, kdy jsme branky vstříleli v podstatě do prázdné branky.

Tím se završil skvělý a jedinečný školní rok 2011/2012, který byl plný senzačních úspěchů zejména našich florbalistek, které po České republice dobyly i Slovensko a domů do Šitbořic si dovezly krásný pohár a zlaté medaile. Holky opět skvěle reprezentovaly tentokráte nejen svou obec, ale i celou Českou republiku a patří jim za to velký dík a obdiv nás všech.

Mistr ČR+SR: Tereza Baranová (3 góly na turnaji), Marie Halasová (1), Nikola Hofferíková, Hana Košvicová (1), Hana Dopitová (1), Pavlína Steinbocková, Lucie Němečková, Kateřina Vahalová, Vendula Nováková.

 

Tomáš Mottl