Čtvrťáci členy vítězného týmu v Moravské teeballové lize!

Moravská teeballová liga

4. turnaj, sobota, 29.9. 2018, Brno

Závěrečné kolo letošní Moravské ligy v teeballu pořádal letos již podruhé náš oddíl. Již předem bylo jasné, že potřetí za sebou ovládneme tuto moravskou soutěž. Tento ročník 2018 však byl výjimečný z toho důvodu, že jsme prohráli pouze jediný zápas z celkových 16!

Porazit nás dokázalo pouze Blansko hned na prvním turnaji!

Tradiční účastníci této soutěže jsou Snails Kunovice, Locos Břeclav, Olympia Blansko a my. Nově se na dvou turnajích v Brně přidal i zahraniční tým Trnava Panthers!

Také na posledním turnaji sezony celého klubu jsme jasně dominovali.

V prvním zápase není sice výsledek tak výrazný, ale značná je naše převaha hlavně na pálce. Náš tým v tomto ohledu jasně dominuje a poráží Snails Kunovice 13:7.

Ve druhém utkání se utkáváme s Trnavou Panthers která jasně poráží Kunovice. Mělo by se zdát, že nás Trnava potrápí. Naše obrana však funguje znamenitě. Hlavně ve vnitřním poli kam Trnava pálí takřka pokaždé. Spolupráce vnitřního pole šlape a nedovolíme dokonce ani bod proti. Vítězíme 18:0!

S těmito soupeři se utkáme ještě podruhé.

Ve druhém zápase s Kunovicemi máme s tímto soupeřem méně práce než v prvním a jasně vítězíme 15:7.

Poslední zápas turnaje, opět s Trnavou přináší opět jasný výsledek. Panteři sice zaznamenávají pár bodů, ale vítězíme drtivě 24:3.

Většina hráčů bude hrát z důvodu věku v příští sezoně již pouze coachball a proto se bude muset vybudovat nový tým teeballistů. Je však vidět, že máme na čem stavět. Pochválit musíme celý tým za zodpovědnou a kvalitní hru i na konci sezony. Díky také rodičům za pomoc při údržbě hřiště!

Zúčastněné šitbořické straky: Dan Mottl, Sam Němeček, Dominik Bajcsi, Šimon Daniel a Patrik Rusňák.

Fotogalerie

Tomáš Mottl