Coachballová liga - 4. turnaj v Brně

Coachballová liga - divize východ

4. turnaj, Brno, 16.6. 2019

Poslední turnaj před prázdninami absolvovalo naše družstvo coachballistů. Ti před 4. turnajem drželi první příčku před HITem Opava, která jako jediná nás zatím dokázala porazit. Bylo to na posledním turnaji v Kunovicích. Na domácím turnaji v Brně se tentokráte představily oba naše týmy - Blue a White.

V prvním zápase nám překvapivě velké potíže způsobí šneci z Kunovic. Tak jako většinou na nás umí zahrát. Dostaneme se do potíží sami. Kupíme chyby v obraně a šneci je trestají. Utkání končí remízou a jde se tedy do tie-breaku. V tom nám vystřílí vítězství svým homerunem Verča a vítězíme 15:13.

V dalším průběhu turnaje jsme již suverénní. Blue poté poraží White 17:0 a v dalším utkání si smlsne na Locos 14:1. Pálka se vrací do normálu. Opava prochází turnajem bez zaváhání i když v sestavě experimentuje. Poslední zápas dne tedy vychází jako finále - Blue proti Hit Opava. V první směně nasypeme maximálních 6 bodů a není co řešit. Konečný výsledek 17:6 je první výrazný rozdíl mezi oběma soky.

White prohrají v prvním utkání 1:11 s Locos. S Opavou bojují marně a prohrávají 1:16 a konečně s Kunovicemi 4:13. I ve hře White - jakožto druhému našemu týmu - je však vidět během sezony velké zlepšení.

Opava a Sever Blue si tímto turnajem definitivně pojišťují postup mezi nejlepších 16 týmů a tedy na MČR. V září nás čeká poslední kolo právě v Opavě. Naším cílem je udržení prvního místa v soutěži.

Hráči zaslouží velkou pochvalu. Až na vlažný začátek se Snails předvedli opět skvělé výkony, které je provázely většinu sezony.

Zúčastněné Šitbořické straky: Dan Mottl, Lukáš Lejska, Sam Němeček, Dominik Bajcsi, Jáchym Franěk, Šimon Daniel.

Výsledky na turnaji

Tabulka po 4. kole soutěže

Fotogalerie

T.M.