3. kolo školní softbalové ligy

Softbalová liga ZŠ

3. kolo, Lednice, 5. 4. 2012

 

Finálový turnaj halové části softbalové ligy ZŠ se na konci tohoto pracovního týdne konal opět v Lednici. Na turnaj se dostaly 4 nejlepší týmy okresu Břeclav včetně nás.

V semifinále se naše Straky utkaly s domácí Lednicí. Ta nás hned v první směně překvapila daleko lepší hrou než v minulém kole. Zápas jsme si prohráli hned v první směně, kdy jsme dostali limitních 6 bodů. Přestože jsme poté v dalším průběhu dostali už jenom další tři body, sami jsme žádné nepřidali a prohráli jednoznačně. Zápas jsme však od druhé směny hráli velmi slušně.

V zápase o třetí místo jsme se utkali s Gymnáziem Břeclav – se soupeřem se kterým jsme ještě nikdy nehráli. Brzy jsme vedli 3:0 a zápas se vyvíjel příznivě. Poté však soupeř za další dvě směny dokázal 4 body otočit. V dohrávce jsme pak pouze korigovali na 4:5 a skončili čtvrtí.

Ačkoli jsme ani jeden zápas nevyhráli, předvedená hra byla velmi slušná a už se těšíme až 23. 4. 2013 budeme poprvé pořádat softbalový turnaj také u nás v Šitbořicích, kde nás budou povzbuzovat naši žáci a učitelé! Pokud budete mít čas přijďte se také na tuto krásnou hru podívat!

Straky: Štěpán Rozsíval, Martin Drabálek, Tomáš Sedláček, František Tihlařík, Vítek Klein, Katka Vokálová, Jan Kurdiovský, Lenka Stejskalová, Pavel Tesař.

 

Tomáš Mottl