2. kolo v Moravské teeballové lize - opět vítězíme!

Moravská teeballová liga

2. turnaj, neděle, 25.2. 2018, Kunovice

Na prvním turnaji v Břeclavi jsme před měsícem nečekaně triumfovali a tak jsme měli velká očekávání i směrem k dnešním bojům.

V prvním zápase jsme se utkali s domácími Snails. Tohle utkání bylo i přes některé absence v našem týmu zcela jednoznačné. Domácím jsme začali sázet body hned od začátku. Převaha na pálce byla zřejmá. Kunovice mají pravděpodobně nejmladší tým v soutěži. Zvítězili jsme jasně 23:2.

Druhé utkání s oslabeným Blanskem jsme také vyhráli zcela jednoznačně. Zatímco na minulém turnaji nás Blansko dokázalo porazit, dnes byl průběh zcela jednoznačně v náš prospěch. 24:3.

Vzhledem k průběhu turnaje bylo jasné, že se v posledním zápase základní části utkáme s našimi pozdějšími protivníky ve finále Locos Břeclav. Soupeř dobře pálil, ale nám fungovala jak pálka tak obrana. V posledních dvou směnách jsme soupeři zabránili skórovat a to rozhodlo. Konečný výsledek byl 17:5 v náš prospěch.

Finále jsme za 45 minut hráli opět s Břeclaví a zatímco na minulém turnaji jsme docela překvapivě v této fázi rozdrtili Olympii Blansko, to stejné se nám podařilo i tentokrát. Ovšem s jiným soupeřem. Od začátku jsme soupeři odskočili. Tři směny Břeclav vůbec neskórovala. My přidávali body jak na běžícím páse a nakonec jasně zvítězili 19:7.

Konečné první místo na turnaji jasně potvrzuje naše celkové postavení na prvním místě v Moravské teeballové lize pro rok 2018!

Musím pochválit hráče za výborný přístup k zápasům a přítomným rodičům za podporu!

Zúčastněné šitbořické straky: Dan Mottl, Sam Němeček, Dominik Bajcsi, Šimon Daniel.

Výsledky na turnaji

Průběžná tabulka

Fotogalerie

 

Tomáš Mottl