2. kolo Moravskoslezské softbalové ligy kadetů - vítězství!

Moravskoslezská softbalová liga kadetů - 2. kolo

Otrokovice, sobota, 23.4. 2016

V druhém, konečně venkovním, kole Moravskoslezské softbalové ligy kadetů jsme zavítali do Otrokovic a utkali jsme se se stejnými soupeři jako v kole prvním. Opět tedy nedorazilo družstvo z Ostravy a čekaly nás tedy dva zápasy.

Tentokráte jsme si pohlídali první zápas proti domácím. Příprava na něj byla dostatečně dlouhá a kvalitní a vyplatilo se! Domácímu týmu jsme od začátku nedali šanci a prakticky v nejsilnější sestavě jsme určovali tempo hry hned od úvodní směny kterou jsme vyhráli 3:1. Ve třetí směně jsme přidali dalších 5 bodů a bylo rozhodnuto. V zápase se soupeřem, který nám minule vypráskal kožich jsme mu poslední prohru jasně oplatili a zvítězili zaslouženě 9:3, kdy jsme také dosáhli jednoho homerunu!

Zato zápas s Českým Těšínem, který jsme minule porazili se hned od začátku nevyvíjel dobře. Brzy jsme prohrávali 1:5 a 3:7. Ve třetí směně však přišel obrat našimi pěti body. Rázem jsme vedli 8:7, byli na koni a hráli výborný softbal. V poslední směně zápasu jsme však žádné body nepřidali. Soupeř dal hned tři a zvítězil 10:8. Je však jasné, že stejně jako loni jsou týmy v této lize extrémně vyrovnané a i když se po druhém kole dostáváme do vedení, soutěž bude zřejmě vyrovnaná až do konce.

Dnešní klání jsme při stejných bodech pro všechny týmy vyhráli díky nejlepšímu skóre!

Softu zdar!

Výsledky turnaje

Celková tabulka po 2. kole

Fotogalerie

Tomáš Mottl