4. kolo Moravské teeballové ligy - udržení konečného 1. místa!

V neděli 11. června 2017 jsme na našem domácím hřišti v Brně-Novém Lískovci uspořádali čtvrté kolo Moravské ligy TeeBallu. Vedle našeho týmu se čtvrtého turnaje zúčastnily celky z Blanska, Břeclavi a Kunovic.

     První zápas v základní části jsme odehráli proti favorizované Olympii Blansko. Soupeř nás převyšoval hlavně pálkařsky. Postupně navyšoval skóre až na konečných 7 : 16. Druhé utkání jsme odehráli proti omlazenému a ambicioznímu týmu z Kunovic. Generační rozdíl byl poznat. Zápas jsme jasně vyhráli 24 : 0. I když to dle výsledku nevypadá, tak Kunovice bojovali a jejich hlavní výhodou do budoucna je rychlost běžců po metách. Poslední duel v základní části jsme sehráli s Břeclaví. Vývoj zápasu byl podobný utkání s Kunovicemi. Výhra 20 : 3 a postup do finále.
     Ve finále se potkáváme s Blanskem po první vyrovnané směně, kdy jsme s Olympií drželi krok se Blansko v dalších směnách rozpálilo. Rovněž soupeřova hra v poli byla lepší. Blansko vyhrálo 14 : 5. I přes druhé místo jsme uhájili celkové vítězství v Moravské lize TeeBallu.
     Na závěr poděkováni rozhodčím Vojtovi Slavíkovi, Adamu Drabálkovi a Jendovi Kurdiovskému za pískání TeeBallové ligy a rodičům za údržbu hřiště a fandění. Díky, bez Vás by to nešlo.

Zúčastněné šitbořické straky: Soňa Přibylová, Daniel Mottl a Samuel Němeček.

     Konečné pořadí 4. turnaje:
     1. Olympia Blansko
     2. SK Sever Brno
     3. Snails Kunovice
     4. Duhovka Břeclav

Výsledky na turnaji

Konečná tabulka Moravské teeballové ligy 2017

Fotogalerie

Michal Doležel