1. kolo Školní teeballové ligy

Školní teeballová liga 2016/2017

1. turnaj, pondělí 15.5. 2017, Brno

Letošní první turnaj se konal ve stejný den jako 2. kolo Školní softbalové ligy. Zatímco v softbalu jsme byli favority, v t-ballu s žáky na prvním stupni jsme mohli pouze překvapit!

Jsme sice loňskými celkovými vítězi v této soutěži, ale spousta hráčů již přešla na 2. stupeň a také máme spoustu nadějných nováčků.

V prvním zápase se ZŠ Šlapanice se nám nedařilo dle představ. Zejména hra v poli byla ještě plná chyb. Kazili jsme vlivem nervozity jednoduché míče a soupeř se zkušenějšími hráči nás za to potrestal. Pozitivní byla hlavně naše pálka, kdy se nám podařilo nasázet slušných 11 bodů. Celkově jsme sice prohráli 11:18, ale věřím, že až si vše sedne a každý najde svůj oblíbený post, výsledky se dostaví.

Ve druhém zápase s favoritem ZŠ Elišky Přemyslovny Brno jsme byli jasným outsiderem. Žáci této školy hrají t-ball a beeball již od školky a mají velké množství zkušeností z oficiálních lig za Sever Brno. V našem celku je takových minimum. Zatím. První směna 2:3 v náš neprospěch naznačila naše možnosti do budoucna. V dalších jsme však již tak úspěšní nebyli a nakonec prohráli 6:18. Skončili jsme tedy třetí.

Další turnaj sami pořádáme 5.6. a věříme, že se zlepšíme!

Výsledky na turnaji

Tabulka po 1. kole

Fotogalerie

Tomáš Mottl